BRAND- OG RØGSIKRING I SAMME LØSNING

750 kvadratmeter Brand- og røggardiner

JSA Sikring har installeret 750 kvadratmeter Brand- og røggardin for Boligbeton.

Nye fabriksbygninger skal leve op til strenge krav for brand- og røgsikring. JSA Sikring har været med til at tilpasse Boligbetons løsning, så den både er hensigtsmæssig for konstruktion og dagligdag og selvfølgelig lever op til både brand- og røgsikringskrav.

Det har været en utrolig spændende opgave og krævet en del beregninger og sparring med myndigheder, Boligbeton og JSA Sikring. Lige en type opgave, der passer til JSA Sikring.

Tag fat i os – vi ønsker, at arbejde sammen med entreprenører, arkitekter og håndværkere fra start til afslutningen af jeres projekter.

Brand- og røgsikring af ny fabrikshal
BRANDGARDIN
Brandsikring med Brandgardin beskytter dine kunder, medarbejdere og varer ved brand. Forsinker ildens udbredelse og begrænser ødelæggelserne ved brand.
BRANDJALOUSI
Brandsikring med Brandjalousi er tyveri- og brandsikring i den samme løsning og anvendes i den daglige sikring på samme måde som de øvrige sikringer.
BRANDPORT
Brandsikring med Brandporte bruges ofte til brandsektionering ind- og udvendig. anvendes i industrien, på sygehuse, forretninger, skoler med videre.
JSA SIKRING ANVENDER STOEBICH MATERIALER
Afspil video